Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Zavaros fordulat: mi van megint Tóth Andi és Marics Peti között?

Marics Peti, Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Andi és Marics Peti csúnyán váltak el egymástól, és úgy tűnik, azóta sem tették túl magukat a kapcsolaton és annak lezárásán. A hétvégén a TV2 stúdiójában újra találkoztak, de a helyszíni beszámolók szerint nagyon kínosan viselkedtek egymással, még a fejüket is elfordították, hogy ne kelljen még köszönniük se a másiknak. Az eset nem meglepő, ugyanis ahogyan korábban írtuk, Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata is véget ért, sokak szerint Marics Peti miatt, aki a táncosnő partnere volt a Dancing with the Starsban. Rajtuk kívül is vannak páran a magyar sztárok közt, akik ha tehetnék, soha többet nem akarnák látni sem a volt párjukat.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi és Marics Peti

Szombat este Marics Peti is versenyben volt a Dancing with the Starsban, az este egyik sztárvendége pedig Tóth Andi volt, aki kis bugyiban forrósította fel a hangulatot Gelencsér Timivel és Csobot Adéllal. Az egykori szerelmesek állítólag azonnal elfordították a fejüket, ahogy elhaladtak egymás mellett a TV2 stúdiójában, tudomást sem akartak venni a másikról.

Marics Peti és Tóth Andi a szakítás óta rosszban vannak Forrás: Instagram/Tóth Andi

A páros problémáira az év elején derült fény, amikor együtt zsűriztek a Sztárban sztárban, és egyre gyanúsabbá vált a viselkedésük. Eleinte nagyon egy hullámhosszon voltak a képernyőn is, majd egyik adásról a másikra még csak egymásra sem néztek, nem reagáltak egymás szavaira és Tóth Andi szemmel láthatólag nem volt jó hangulatban. Ekkor röppentek fel a pletykák a szakításról, melyeket az énekesnő hamarosan meg is erősített.

Ez nem történt meg, sőt, meg is nehezítette nekem az utolsó adást, de mindegy is, igyekeztem nem kimutatni, megtörtént, levette mindenki" - magyarázta, és dühösen üzent annak az ismerősnek is, aki a szakítás okairól beszélt a lapoknak.

Egy informátor szerint túl sok volt az ellenőrzés, a féltékenység, a kontroll, ez vezetett a szakításhoz.

A szakítás után is együtt dolgoztak Forrás: Mate Krisztian

A szakítás után is kénytelenek voltak együtt dolgozni és egymás mellett ülni a TV2 műsorában, de amióta Marics elköltözött a közös otthonukból, nem is állnak szóba egymással.

Lapozzon, nézze meg, mely magyar sztárpárok vannak haragban a szakításuk óta!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről