A Farm VIP kiesője: Velem született kincs, hogy hülye vagyok

Szabyest, Farm VIP
Vágólapra másolva!
Szabyestet párbajra hívta Rippel Feri a TV2 Farm VIP című műsorában kedden, melynek során a zenész maradt alul, így neki kellett búcsúznia a társaitól. Úgy fogalmazott, a célja az volt, hogy a legjobb tízbe bekerüljön, ami sikerült is neki. Mint írta, mindig ő volt a téma, ezért PR szempontból többet nyert, mintha elvitte volna a főnyereményt.
Vágólapra másolva!

Szabyest közösségi oldalán összegezte a Farm VIP-ben való szereplését.

– kezdte a zenész, aki gyengeségeiről is szót ejtett, de azt sem hagyta figyelmen kívül, hogy vele nem lehet szórakozni.

"Lehet mondani, hogy nem jó, hogy öntörvényű vagyok és makacs, viszont miért mondanék le arról, ami nekem jó, ha a csapat akivel létezem, kiközösíteni és ártani akar nekem? Az elején segítőkész voltam, ezzel visszaéltek és utána megvontam ezt tőlük, mondván minek segítsek, ha mindenki ártani akar? Utána jött a pislogás, hogy hát miként képzelem, hát így képzeltem. Az ember bármit megtesz, ha van kiért. Nem akartam láttatni semmi olyat a kamerák előtt, amit csak azért teszek, mert szimpatikus lesz, én ez vagyok, ha tetszik, ha nem. Kótai Misi sem véletlenül adta fel, hiszen egyedül érezte magát és mentálisan is megerőltető olyan emberekkel élni a minden napjaid, akik azért keverik a szart körülötted, hogy jobb pozíciót tudjanak be a csapatban."

Mint írta, feladni nem akarta, mert az állatok miatt ment, ezért elviselte az embereket.

Az elsőtől fogva a kiesésem utolsó napjáig. 4-5 adás kivételével mindegyikben hangsúlyosan szereplek az egész évadban. Ez PR (marketing) szempontból többet ér, mint a főnyeremény, tehát én is nyertesnek tartom magam. Még csak erőltetni sem kellett, jött minden magától, nem sunnyogtam be a döntőig. Akik pedig azt írják, hogy kezeltetni kéne annyira hülye vagyok, nekik azt üzenem: Felejtsétek el, ezt az életformát normális ember két nap után feladná, ez egy velem született kincs, hogy hülye vagyok."