Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Újabb különleges utazásra invitál Cserháti Tamara

Cserháti Tamara
Vágólapra másolva!
Cserháti Tamara fejére 2012-ben került korona, akkor nyerte el a Miss World Hungary címet, azóta pedig született két gyereke. A szépségkirálynő imád főzni, most pedig egy újabb álma válhatott valóra, ugyanis megjelent a második receptkönyve, ami az Édes Közel-Kelet címet kapta.
Vágólapra másolva!

Cserháti Tamara izraeli férjének köszönhetően ismerkedett meg a Közel-Kelet ízeivel, a gyerekei születése óta foglalkozik komolyabban a gasztronómiával. Legújabb könyvének bemutatóján elárulta, sokat kellett gyakorolni ahhoz, hogy ételei tökéletesek legyenek. Volt, ami elsőre, de volt, ami csak a tizedik alkalommal sikerült neki úgy, ahogy szerette volna, ezért mindenkit arra biztat, hogy bátran kísérletezzen az illatos fűszerekkel és különleges alapanyagokkal.

Forrás: Cserháti Tamara/Instagram

A szépségkirálynő kiemelte, hogy a második könyvében nemcsak édes recepteket találni, hanem helyet kaptak sós ételek és különleges italok is. A képek Marokkóban készültek, a könyv pedig a receptek mellett azt is megmutatja, hogy milyenek náluk az étkezési szokások.

"A szívemből a tollamba, aztán pedig az asztalra. Örülök és egyben roppant büszke vagyok, hogy egy újabb álmom valósulhatott meg, friss és ropogós desszertes könyvem formájában.

- írta ajánlójában korábban az Instagram-oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről