Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Hatalmas fájdalmai voltak Rékasi Károlynak a Farm VIP forgatása alatt

Rékasi Károly, Farm VIP
Rékasi Károly a türelmét szerette volna fejleszteni a Farm VIP által úgy, hogy egy ilyen közösségbe megy
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, bemutatták a Farm VIP következő évadának szereplőit, és az egyik legnagyobb meglepetés talán Rékasi Károly, akit ritkán látni hasonló műsorban, hiszen elsősorban a színház foglalja le az idejét. Most a 61 éves színész elárulta, mi volt számára legnehezebb a forgatás alatt, és miért döntött úgy, hogy vállalja a felkérést.
Vágólapra másolva!

Rékasi Károly 2015-ben szenvedett súlyos bevallása szerint 12 műtéten is átesett, de a mai napig gyógytornászhoz jár, súlyos fájdalmai vannak. Ennek ellenére is úgy döntött, hogy vállalja a Farm VIP-t, mert új kihívásokat is szeretett volna kipróbálni, bár nem igazán tudta, mire vállalkozott.

Azért mondtam igent, mert szerettem volna abban fejlődni, hogy el tudjam fogadni mások véleményét, és tűrjem, ha azok nem egyezik az enyémmel" - kezdte Rékasi, aki tisztában volt vele, hogy nemcsak a feladatokkal, a problémákkal, feszültséggel kell majd megküzdenie, hanem a balesetéből hátramaradt fájdalmaival is.

Rékasi Károly a türelmét szerette volna fejleszteni a Farm VIP által úgy, hogy egy ilyen közösségbe megy Forrás: TV2

Kitartottam, nem érdekelt a fájdalom, ami nálam már alaphelyzetté vált. A műtött lábam miatt mindennap fájdalomcsillapítót szedtem, de ezt tudomásul vettem. Úgy voltam vele, nekem ez a sérült lábam van, ezzel kell a legjobbat kihozni magamból. Természetesen konzultáltam erről a gyógytornászommal, akihez rendszeresen járok, és ő is engedélyezte" - magyarázta a színész, akinek valójában nem ez jelentette számára a legnagyobb gondot.

Amin a leginkább ledöbbentem, az az emberi jellemek megváltozása. Találkoztam csodás személyekkel, de olyanokkal is, akik önzőek voltak, a felém irányuló, valótlan alapokon álló vádaskodással pedig nem tudtam mit kezdeni hatvanegy évesen, és leblokkoltam.

- nyilatkozta a Blikknek Rékasi Károly, aki végül elérte azt a célt, amit kitűzött magának a műsor elején, és gyakorolta azt, hogyan fogadjon el másokat.

Rékasi Károly a Farm VIP negyedik évadában a sárga csapatot erősíti majd Forrás: TV2
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről