Elképesztő izgalmakat, sosem látott feszültséget ígér Stohl András a Párharc új évadában - videó

Stohl András
Vágólapra másolva!
Ma este, azaz november 6-tól indul a Párharc harmadik évada a TV2 műsorán. Az izgalmas realityben sztárpárok mérik össze erejüket, különböző ügyességi feladatokban, ami hatalmas koncentrációt, néha kifejezetten jó erőnlétet igényel. Nem egyszerű a pároknak az eddigi évadok tapasztalatai alapján, de Stohl András szerint minden eddiginél keményebb szériára számíthatnak a tévénézők.
Vágólapra másolva!

A Párharc műsorvezetője, Stohl András a ma reggeli Mokka vendégeként elárult egy-két kulisszatitkot a ma este induló műsorról. Őt magát is meglepte a forgatások során, hogy az eddigiekhez képest milyen gyorsan történtek az események, és milyen durva konfliktusok is voltak a résztvevők között. Ezért úgy gondolja, minden eddiginél izgalmasabb évadot láthatnak azok, akik figyelemmel követik az események alakulását.

Stohl egyelőre csak annyit mondott a vitákról, hogy Rékasi Zsigmond és Meggyes Dávid között alakul egy nagyobb ellentét, de Tuvic Alexandra és párja között is, mivel a férfi elég keményen bánik vele, ha nem teljesíti jól az aktuális feladatot. Gáspár Győzőről és Beáról azt gondolja, hogy mondhat rájuk bárki bármit, de kétségtelenül nagyonszórakoztató karakterei lesznek az idei évadnak.