Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Komoly betegsége miatt már 42 kilót fogyott a TV2 sztárja - képek

Paprika Dorina, Farm VIP
Vágólapra másolva!
Hatalmas átalakuláson ment keresztül Paprika Dorina, akit jelenleg a TV2-n futó Farm VIP piros csapatának tagjaként láthatnak viszont a tévénézők. A fiatal lány feltűnt már a Séfek séfében, de a Hal a tortán című gasztrorealtyben is. Paprika Dorina nemrég sokkolta a követőit legújabb fotójával, melyen szinte rá sem lehet ismerni, most elárulta, hogy egy komoly betegség áll a hatalmas fogyása hátterében.
Vágólapra másolva!

Bár a tévében még túlsúlyos lányként láthatják jelenleg a Farm VIP nézői, de a nyári forgatások óta is óriási változáson esett át Paprika Dorina. A 18 éves lányt rengetegen kérdezték a közösségi oldalain, hogy mi a fogyása titka, így elárulta, hogy egy komoly betegséget állapítottak meg nála, ami miatt szigorú diétát kell tartania.

2023 márciusában kezdtem el az egész procedúrát szakember segítségével, profi étrend alapján, tű pontos étkezésekkel, és ami a legfontosabb volt, hogy nagyon pontos adagmennyiségekkel. Természetesen étrendkiegészítő is hozzájárult ehhez és heti 2 kardió edzés! Március óta 42 kg-ot fogytam, ruháim mérete fogyásom előtt XL/L volt, most M/L. A Farmon, az ott tartózkodásom alatt 8 kg-ot fogytam, azóta még 14 kg-ot" - írta ideiglenesen elérhető Instagram-bejegyzésében Gáspár Győző keresztlánya, aki már régóta küzd az úgynevezett policisztás ovárium szindrómával, és inzulinrezisztenciával, melyek hormonális problémákat okoztak nála.

Most, hogy kiderült a betegsége, és ennek megfelelően él, így nagyon látványos eredményt ért elt rövid idő alatt, ezért sikerült március óta 42 kiló súlyfeleslegtől megszabadulnia, valamint megelőznie, hogy még súlyosabb egészségügyi problémái legyenek a későbbiekben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről