Megszólalt a megsértett Tóth Gabi Majkáról

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Majka nagyon durván megsértette Tóth Gabit a Sztárban sztár leszek! legutóbbi adásában, az énekesnő percekig nem jutott szóhoz. Most elmondta, hogyan fogadta a bocsánatkérést.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár leszek! színpadán táncolt először együtt a tévéképernyőn Tóth Gabi és Papp Máté Bence, az énekesnő most már nyíltan vállalja, hogy a Fricska táncosával alkot egy párt, akit a TV2 élő műsorában meg is csókolt a színpadon.

Forrás: TV2

A produkciót Majka nem bírta szó nélkül hagyni, az egyik versenyző értékelésekor szúrt oda a zsűriben mellette helyet foglaló Tóth Gabinak.

- mondta. A poénnak szánt mondat azonban nem tetszett mindenkinek, azt énekesnő percekig szóhoz sem jutott, majd élő adásban szólt vissza a rappernek.

Forrás: TV2

Majka már a műsorban bocsánatot kért. "Nem ez volt a célom, egy rosszul elsült poén" - mondta a mester, de hozzátette, hogy minden bizonnyal nem ez az utolsó alkalom, hogy bocsánatot kell kérnie az énekesnőtől, mint ahogy erre korábban is több alkalommal volt példa.

Az eset után Tóth Gabi a Blikknek mondta el, hogy érzi magát és mit gondol Majka bocsánatkéréséről.

"Elfogadtam a bocsánatkérést, mert régóta ismerem és szeretem Majkát. Ő az az ember, akire mindig lehet számítani, és aki hajnali kettőkor is felveszi a barátainak a telefont, ha baj van.

Imádom a humorát is, rengeteget poénkodunk akár szarkasztikusan is, sok minden belefér a viccelődésbe kettőnk között. Most azonban túl messzire ment, mert a show kedvéért túl sokat áldozott be egy poénért.

Tisztelem benne, hogy bocsánatot tud kérni, amikor túl messzire megy, és ez most is így volt. Megbeszéltünk utána mindent, nincs bennem harag, a show pedig megy tovább" - mondta.