Kiderült, mire készülnek a Jóbarátok sztárjai Matthew Perry halála miatt

teszt, jóbarátok
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, tragikus hirtelenséggel halt meg Matthew Perry, a Jóbarátok sztárja, akire asszitense talált rá eszméletlen állapotban a Los Angeles-i otthonában lévő jakuzziban. A színész halála nagyon megrázta kollégáit, akikkel tíz évig dolgozott együtt a népszerű sorozatban, sokáig csendben gyászolták. Most kiderült, hogy a közös nyilatkozatukon, a megható bejegyzéseiken túl még készülnek egy megemlékezésre, hogy méltó módon búcsúzzanak barátjuktól.
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer állítólag már a korai tárgyalásokon is túl vannak a Matthew Perry tiszteletére szervezett megemlékezésükkel kapcsolatban. Az eddigi információk szerint a színészek a közelgő Emmy-díjátadón szeretnének tisztelegni a nemrég meghalt barátjuk előtt.

A színészek állítólag nagyon szeretnék megosztani ezen a jeles eseményen a Perryhez kapcsolódó személyes emlékeiket, mert úgy gondolják ez egy méltó esemény és mód arra, hogy mindenki el tudjon búcsúzni az 54 éves korában meghalt színésztől.

A 75. Emmy-díjátadóra az eddigi tervek szerint január 15-én kerül sor a Los Angeles-i Peackcock Színházban - három hónappal azután, hogy az eredeti időpontot a SAG-AFTRA és a WGA sztrájkok miatt törölték. A Jóbarátok sztárjai annak ellenére, hogy Perryről valószínűleg megemlékeznek az eseményen az In Memorium szegmensben, ők is szeretnének egy egyedi és személyes produkcióval készülni az estére.

- mondta egy informátor a Daily Mailnek.

A Jóbarátok sztárjai méltó megemlékezésre készülnek, hogy az egész világ előtt elbúcsúzzanak Matthew Perrytől Forrás: MoziStar