Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nem azért szakított Tóth Andi és Marics Peti, amiért sokan gondolták

Sztárban Sztár, TV2, szórakoztató műsor, TV, tévé, 2023.02.19. , Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Az idei év is bővelkedett szakításokban, olyan párok is bejelentették, hogy elválnak útjaik, akik már évtizedek óta együtt éltek, esetleg családot is alapítottak. Néhányuknak megnehezítette a dolgát, hogy egy-egy tévés felkérés miatt a szakítást követően is együtt kellett dolgozni vagy szerepelni. A Párharc idei évadában kettő ilyen páros is szerepel, de ők szerencsésebbnek mondhatóak, hiszen a műsor forgatását követően szakítottak, majd mire az adásba került, már túl voltak a nehezén. Mindenesetre nem lehet könnyű látni a régi szép időket, ha már korábban eldöntötték, hogy véget vetnek a kapcsolatnak.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi és Marics Peti

A két énekes a Sztárban sztár 2022-es évadában találkozott, ahol Marics Peti duettpartnereként vendégszerepelt Tóth Andi. Már akkor észrevehető volt, hogy szimpatizálnak egymással, de a kapcsolatot egy ideig nem vállalták fel.

Tóth Andi és Marics Peti a Sztárban sztárban találtak egymásra Forrás: TV2

Majd az énekesnő szerepelt Maricsék egy videoklipjében is, ahol egyértelművé vált, hogy több van a két fiatal között, mint munkakapcsolat. Majd 2023 év elején felkérte őket a TV2, hogy zsűritagként vegyenek részt a Sztárban sztár következő évadában, amire boldogan igent is mondtak, hiszen ott talált rájuk a szerelem. A kapcsolat elég komolynak tűnt, még közös albérletbe is költöztek, egy kutyát is vettek, majd a TV2 showműsorában tűnt fel a nézőknek, hogy feszültség van közöttük.

Tóth Andi és Marics Peti kénytelen volt együtt dolgozni, míg nem fejeződött be a Sztárban sztár idei évada. Már a nézők is érezték, hogy feszültség van köztük Fotó: Szabó Gábor - Origo

Nem sokkal később elismerték, hogy igazak a pletykák, de ekkor még több adás is hátra volt a show-ból, miután szakítottak, így kénytelen voltak együtt dolgozni. Tóth Andinak nem ez volt az első ilyen kínos esete a Sztárban sztár stúdiójában, ugyanis előtte pár évvel ő maga indult versenyzőként, akkoriban Szabó Ádám partnereként, aki szintén versenyző volt abban az évadban. A műsor kezdete előtt már szakítottak, így elég sok kellemetlen és feszült helyzet adódott ebből, sőt, a végső győztes is kettejük közül került ki 2020-ban, amikor az énekesnő alul maradt volt barátjával szemben. Egyes információk szerint Tóth Andinak nem különösebben tetszett, hogy Marics Peti egyre sikeresebb.

Az exek döntője volt a 2020-as Sztárban sztárban Forrás: TV2

Gáspár Evelin és Varga Attila

A páros még a TV2 Párharc műsorának első évadában szerepelt együtt 2022-ben, és úgy tűnt, hogy nagy az összhang közöttük. Majd mégis hirtelen ért véget a kapcsolat, amiről Gáspár Evelin eleinte nem nyilatkozott, majd végül elismerte, hogy ő vetett véget a dolgoknak, mert nem tudta elviselni párja féltékenykedését, sőt az is kiderült, hogy Varga Attila többször is hazudott neki a kapcsolatuk alatt.

Ez lehet, hogy felszabadított. Nagyon fájt, nagyon rossz volt, de hát megy az élet tovább. Előre megyünk, nem hátra" – mondta korábban Gáspár Győzőék nagyobbik lánya, aki jelenleg inkább a karrierjére koncentrál.

Varga Attila és Gáspár Evelin a Párharc promóképén Forrás: TV2

Halastyák Fanni és Szlépka Armand

Halastyák Fanni „Nemazalány" és Szlépka Armand október végén jelentették be, hogy véget ért a kapcsolatuk. Nem először szerepeltek együtt tévéműsorban, ugyanis ők nyerték a 2022-es Ázsia Expresszt. Most a Párharc új évadában láthatják együtt őket a nézők újra a TV2-n, ugyanis a nyáron, amikor forgattak, még együtt voltak. Az énekesnő és sportoló párja már a műsor sajtóeseményén bejelentették, hogy nem alkotnak egy párt.

Az Ázsia Expresszt megnyerték, jó párosnak tűntek, de a kapcsolatuk véget ért Forrás: Nemazalány Instagram

A cikk folytatásáért lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről