Kínos helyzetbe került a felismerhetetlenül megváltozott, gigamellű topmodell - képek

Denise Rocha
Vágólapra másolva!
Denise Rocha - aki a brit lapok szerint 250 000 fontot, 108 millió forintot költött plasztikai műtéteire - azt állítja, hogy a külseje annyira megváltozott, hogy még a jogosítványát sem tudta könnyen megújítani. Több fotóért lapozzon!
Vágólapra másolva!

A 39 éves brazil Denise Rocha rengeteg pénzt költött különféle plasztikai beavatkozáskora, hogy a benne élő szépségideálnak megfeleljen, de a bulvárlapok által a "világ legdögösebb ügyvédnőjeként" ismert nőnek problémái is vannak a nagy átalakulás miatt.

A nő szerint a napokban egy okmányirodában akadtak gondjai, ugyanis az ügyintéző nem hitte el, hogy ugyanarról a nőről van szó. Alább az új és a régi képe:

https://www.instagram.com/deniserochalr

"Nem hitték el, hogy én vagyok az... Megértem őket, ez a munkájuk, és tudom, hogy tényleg ellenőrizniük kell, de ez egy nagyon vicces helyzet volt, és nem számítottam rá" - mondta a Daily Star szerint. A São Paulo-i közlekedési hivatal egyik dolgozója arra kérte a modellt, hogy igazolja magát egy másik igazolvánnyal, ő pedig az útlevelével együtt bemutatta a Brazil Ügyvédi Kamara kártyáját is.

Denise Rocha https://www.instagram.com/deniserochalr

Denise Rocha az évek során többször is kés alá feküdt, volt már három mellplasztikája, orrplasztikája, zsírleszívása, botoxkezelése és "intim műtétje" is. Van róla még pár kép, mutatjuk, lapozzon!