Így töltötte együtt az első közös estét Jákob Zoltán és új barátnője - videó

Jákob Zoltán, Hajnal Bettina
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, múlt hét vasárnap véget ért a Nagy Ő idei évada, ahol Jákob Zoltán kegyeiért küzdöttek a nők. A milliárdos végül Bettit választotta, akivel a a műsor végéig titokban tartották a kapcsolatukat, ezért nem is találkoztak, hogy ne bukjanak le. Az elmúlt napokban azonban sok időt töltöttek együtt, első randevújukról a nő egy videót is közzétett a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Az első közös fotó után, most egy videón is megmutatta Hajnal Bettina, hogyan készülődött az első randevúra Jákob Zoltánnal, aki egy drága étterembe vitte választottját vacsorázni. A nő részletesen dokumentálta az estét, az előkészületeket, majd azt is, hogy mit vacsoráztak. A videó alapján úgy tűnik, hogy jól érzik magukat egymás társaságában, a műkörmösként dolgozó Betti a felvétel végén még egy puszit is nyom Jákob Zoltán arcára.

@hjnlbttn Első randink ❤️hajamért külön köszönet a fodrásznak @Vivien Rácz keressétek bizalommal#randi#kollazs#koszonom#keszulodes#nekedbe#nekedbelegyen#fy#foryou#fory#foryoupage#foryoupageofficiall @Jákob Zoli #fourseasonshotel♬ Love Me Like You Do(Remix) - 南辰Music