Hatalmas veszélybe került Ördög Nóra családja - videó

Ördög Nóra, Nánási Pál
Vágólapra másolva!
Nánási Pál gyerekeikkel, Micivel és Vencellel Latin-Amerikába utazott, hogy végre láthassák Ördög Nórát, aki az Ázsia Expresszen dolgozott. Guatemalában viszont olyan kalandba keveredtek, amit soha nem fognak elfelejteni.
Vágólapra másolva!

Arról már korábban Ördög Nóra is beszélt, hogy Latin-Amerikában nagyon veszélyes helyzetekbe keveredtek. Nem csak a stábnak, a műsorvezető családjának is akadt néhány kellemetlen perce az utazás során. Egészen pontosan Guatamalavárosban történt meg, hogy Nánási Pál és gyerekeik után rohantak a biztonságiak, kérték, hogy forduljanak vissza, egyedül nem hagyhatják el a szállásukat.

Közölték, hogy eszünkbe se jusson, mert ki fognak minket rabolni. Ez a környék és tulajdonképpen az egész város a turistákra nézve veszélyes" – mondta Nánási Pál a Nánázsia 4. évadának Kicsit elfogytunk című epizódjában.

"Itt vagyunk Guatemalavárosban, amit annyira nem szerettünk meg. Jöttünk-mentünk, és az látszik, hogy egy óriási metropolisz és nyilvánvalóan minden van. De ez az előző incidens nem hozott kedvet a városhoz. Megszoktuk, hogy bármerre megyünk, biztonsági emberek jönnek mögöttünk, de egy kicsit már bele is fáradtunk. Ezért az utolsó itt töltött két napunkra kerestünk egy olyan hotelt, ami jobb környéken van" – magyarázta a fotós, akit gyerekeikkel együtt egy stábautóval vittek el a helyszínről, a hátralévő napokat egy biztonságosabb környéken töltötték.

Természetesen csatlakozott a családhoz a műsorvezető is.

A stábtagok nem éppen a legjobb hotelekben szoktak lakni, és nyilván olcsóbb szállásokon szoktunk lakni, hiszen nem is a kényelem a lényeg itt. Eddig egyszer, Indiában fordult elő, hogy családilag kicsit önállósítottuk magunkat, mert egy régi, dohos, csótányos, rossz minőségű hotelben szálltunk meg. Most pedig nem akartam, hogy ez legyen a család utolsó emléke Guatemaláról, hogy egy ilyen ronda és rossz hotelben töltjük az utolsó szabadnapot, ezért vettük ki a stábhotellel szemben ezt a szobát" – mondta Ördög Nóra.