Brad Pitt a világ legnagyobb s*ggfeje a fia szerint

526951799 Square Horizontal
Actor Brad Pitt and his son Pax Jolie-Pitt arrive for the U.S. premiere of Universal Pictures "Unbroken," December 15, 2014 at the Dolby Theatre in Hollywood, California. AFP PHOTO / ROBYN BECK (Photo by ROBYN BECK / AFP)
Vágólapra másolva!
Nyilvánosságra került egy korábbi, igen sértő üzenet, amelyet Brad Pittnek szánt a fia, Pax.
Vágólapra másolva!

Brad Pitt és Angelina Jolie örökbe fogadott fia, Pax Jolie-Pitt még 2020-ban, 16 évesen tálalt ki az apjáról egy privát csoportban, amelyet jórészt az iskolatársaival használt – most azonban nyilvánosságra került akkori apák napi üzenete.

Brad Pitt és Pax 2014-ben az Angelina Jolie által rendezett Rendíthetetlen bemutatóján Forrás: AFP/Robyn Beck

"Boldog apák napját ennek a világklasszis s*ggfejnek!

Soha nem fogod megérteni azt a kárt, amit a családomnak okoztál, mert képtelen vagy rá. A hozzám legközelebb állók életét állandó pokollá tetted. Mondhatsz magadnak és a világnak bármit, amit csak akarsz, de az igazságra egy nap fény derül. Szóval boldog apák napját, te kib*szott szörnyű emberi lény!" – írta Pax a csoportban Brad Pitt képe mellé a Daily Mail szerint.

A lapnak egy ismerős is megerősítette, hogy a privát csoportnak valóban tagja Pax – aki azonban ritkán szokott a szüleiről beszélni, így erős bejegyzése igen szokatlan volt.