Amerikába költözne az új barátnőjével Schobert Norbi

ifj. Schobert Norbi, Farm VIP
Vágólapra másolva!
A tavalyi Farm VIP győztese, ifj. Schobert Norbi egy évvel ezelőtt még arról beszélt, hogy nehezen talál párt magának. Most kiderült, hogy azóta van barátnője, akit most nyilvánosan is megmutatott. Kiderült, hogy Amerikában tervezik tovább az életüket.
Vágólapra másolva!

Rubint Réka és Schobert Norbert második gyereke, Norbi már 18 éves, most talált rá az első komolyabb szerelem. Nemrég még arról beszélt, hogy nehezen megy számára az ismerkedés, ugyanis az ismertsége miatt nehezen szűri ki, hogy ki az, akit valójában ő érdekel. Nemrég elárulta, hogy sikerrel járt és összejött egy lánnyal, akivel régóta ismerik egymást, de most mélyült el a kapcsolatuk.

Forrás: TV2

"Amerikában szeretnék egyetemre járni, az ösztöndíj miatt is fontos, hogy jó eredményeket érjek el a bokszban. Közgazdasági egyetemet néztem ki, anyáék is nagyon támogatják az ötletet, és a barátnőm is vállalná, hogy ott kezd velem új életet, annak ellenére is, hogy itthon felépítette a tánckarrierjét. Már megnézte a sulikat is, mik a lehetőségei, durva, hogy ebbe is belemenne. Úgy érzem, megtaláltam azt a lányt, akivel el tudom képzelni a közeljövőmet is, nagyon biztos vagyok ebben a kapcsolatban –" mesélte Schobert Norbi a Blikknek.