Súlyos alkoholizmusáról beszélt az ismert magyar popsztár

Móré András Vitamin, Happy Gang
Vágólapra másolva!
Kugli fejem volt, be volt vizesedve az egész testem - mondta a Happy Gang tagja. 
Vágólapra másolva!

Móré András Vitamin volt a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorának vendége, alkoholizmusáról is vallott a zenész. Eleinte csak a hétvégi bulikon ivott, majd bármi történt vele, a pohár után nyúlt, az volt a legkönnyebb "megoldás." Utána azon kapta magát, hogy már reggelire és töményet iszik, este meg lecsúszik egy üveg whisky.

Móré András Vitamin, Happy Gang Youtube, Palikék világa

"Amikor már reggeltől estig piáltam, felkeltem ébredés után, kezdtem a röviddel. Akkor éreztem, abba kell hagynom, mert rámegy az egészségem, sőt szerintem ki is nyírom magam... „Már 100 kiló voltam, kugli fejem volt, be volt vizesedve az egész testem. Szerettem volna egy videóklipet. Arra gondoltam, hogy András, ha forgatsz egy klipet, így fogsz kinézni abban a képi anyagban? Ez nem lesz jó. Gondolatokat tettem ki a hűtőre, a szekrényre, hogy

forgatni akarsz klipet, fotózásra menni. Éreztem, hogy vonzom be ezt dolgot, egyszer csak azon vettem észre magam, hogy több hete nem iszom" – emlékezett. Öt éve nem iszik, újra a színpadon van. A videóért lapozzon!