Most bevallotta: utálta az X-Faktort az egyik zsűritag

Britney Spears
Vágólapra másolva!
Folyamatosan ideges volt a műsor miatt.
Vágólapra másolva!

Britney Spears utálta a 2012-es munkáját az amerikai X Factorban, mert félelemmel és szorongással töltötte el. "Szerintem sokan nagyon profik a tévében, mint például Christina Aguilera és Gwen Stefani. Amikor a kamera rájuk szegeződik, akkor ügyesen boldogulnak. És ez nagyszerű" - írta Spears a könyvében, hozzátéve, hogy fiatalon ő is ilyen volt, de később ez változott.

Britney Spears https://www.instagram.com/britneyspears/

"Eljutottam oda, hogy nagyon-nagyon ideges voltam, ha tudtam, hogy adásban kell lennem, és nem szerettem egész nap ideges lenni" - írta. Spears végül elfogadta, hogy bizonyos munkákra nem való, vannak tévés szereplések, amelyekre nem alkalmas már. "Azoknak az embereknek, akik megpróbálnak ebbe az irányba terelni, nemet tudok mondani" - írja.

Britney Spears az amerikai X Factorban

A popsztár szerint "olyan dolgokra kényszerítették", amiket nem akart csinálni, így megalázták. Tévéshow-ban tehát nem akar többet zsűrizni, mert utálta, de kisebb sorozatszerepre lehet, hogy igent mondana. "Ha kapok egy aranyos cameót egy szórakoztató tévéműsorban, ahol egy nap alatt végzek, az más dolog" - írta.

Spears az amerikai X Factor 2. évadában Simon Cowell, Demi Lovato és L.A. Reid mellett volt zsűritag.