Nevetséges trükkel próbálkozott a már megbukott Voice, de nem jött be

Voice
Vágólapra másolva!
A TV2 sikerműsora, a Sztárban sztár leszek! továbbra is magasan veri a szánalmasan vergődő Voice című "tehetségkutatót", így volt ez vasárnap este is. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk korábban, máshol már látott és elbukott próbálkozókat is bevet a Voice, de szombat este ennél is lejjebb ment: azt a Galla Miklóst tették adásba, aki többször mutogatta péniszét közönség előtt, pusztán exhibicionizmusból, majd szánalmas médiacirkuszt rendezett a visszavont Karinthy-gyűrű miatt.

RTL

A vasárnapi adásra is jutott bohóckodás, Istenes Bence műsorvezető szeme alatt mintha kék folt lett volna: ezt a sminkesek fél perc alatt el tudták volna tüntetni, de nyilvánvalóan szerkesztői utasításra inkább hagyták, hogy beszédtéma legyen. Természetesen Trokán Nóra, Curtis és a bűnözői múltjáról sokat beszélő Manuel is tréfálkozott ezen.

Istenes Bence RTL

Az ilyen trükköket azonban a nézők sem szeretik, a már megbukott Voice sem támadt fel: vasárnap este héttől az Ázsia Expressz folyamatosan növelte közönségrányát, majd nyolctól a Sztárban sztár leszek! gyakorlatilag agyonverte a Voice-t, a 19-49-es korcsoportnál, a 18-59-es korosztálynál és teljes lakosságban is fölényesen legyőzte a TV2 tehetségkutatója az RTL Klubot.