Istenes Bence szörnyű bohóckodásával próbálkozott a már megbukott Voice

Istenes, Voice
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub mindennel próbálkozik, hogy nézőket szerezzen, a szombat esti adásban még Istenes Bencét is színpadra állították, hogy énekeljen. A Voice nézettsége továbbra is tragikus, a műsorvezető bohóckodása pedig inkább volt kellemetlen, mint szórakoztató.
Vágólapra másolva!

Mint azt korábban írtuk, csúfos vereséget szenved hétről hétre a TV2-től az RTL Klub, hiába próbálkozik. A nagy dobásnak szánt The Voice című tehetségkutató óriásit bukott, a nézők sokkal jobban szeretik a Sztárban sztár leszek! adásait.

Szombat este, az ötödik válogatóadásban az RTL Klub kínjában már a műsorvezetőt, Istenes Bencét is színpadra állította énekelni.

Forrás: Istenes Bence/Instagram

Eljátszották, hogy a zsűritagok tudta nélkül, ő is versenyzőként áll a színpadra, a hangját pedig senki nem ismeri fel. A zsűri háttal ülve hallgatta, ahogy Istenes VALMAR és Manuel Éget a nap című dalát adja elő, hosszan hagyták szerepelni.

Az átlátszó jelenet közben a zsűriben ülő, folyton botrányokba keveredő Manuel is énekelgette a saját dalát Istenessel.

Forrás: Facebook/Voice

A színjáték végén Curtis gombot nyomott a hangjára, majd "meglepődve" vették észre a zsűritagok, hogy Istenes Bencét hallgatták. "Mindenki maradjon a kaptafánál!" – mondta a produkció után Miklósa Erika, a zsűriben ülő rapper pedig annyit tett hozzá, hogy a műsorvezető meg tudna nyerni egy tehetségkutatót, ahol nincsenek rajta kívül más versenyzők.

Úgy tűnik, végső elkeseredésükben mindent megpróbálnak, hogy valamivel felkeltsék a nézők érdeklődését. A nézettséget tekintve az RTL Klub már az első Voice-adásnál elhasalt, a szintet pedig egyre lejjebb süllyesztik, Istenes éneklését nehéz lesz alulmúlni a következő adásukkal.