Kiderült, miért árulja 300 milliós családi házát Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, árulja diósdi otthonát Sebestyén Balázs és családja. A rádiós 100 millió forintért vette meg a 360 négyzetméteres ingatlant 14 évvel ezelőtt, most 300 millió körüli összegért kínálja. A műsorvezető elárulta, hogy miért döntöttek úgy, hogy megválnak otthonuktól.
Vágólapra másolva!

Kiderült, hogy igaz a hír, Sebestyén Balázs és felesége, Viktória eladják első közös álomotthonukat, melyet akkor vettek, amikor első fiuk született.

Közelebb költözünk a gyerekek iskolájához, mert másfél órát utaztak reggelente. Nagyon szeretjük ezt az iskolát és szerettük volna, hogy közelebb legyenek hozzá, így kevesebbet kell autóban tölteniük. Szimplán ezért döntöttünk úgy, hogy eladjuk ezt az ingatlant" - magyarázta Sebestyén Balázs, aki arra is utalást tett, hogy nem a házasságuk állítólagos válsága miatt szabadulnak a közös otthontól.

A diósdi ház teljesen egyedi tervezésű, mely szakmai körökben is nagy sikert aratott, ugyanis 2008-ban Az év háza díjat is elnyerte.

Rengeteget dolgoztam már az életemben, egészen idáig gyűjtögettem. Biztos munkahelyünk van, ezért úgy döntöttünk, hogy a félretett pénz mellé felveszünk még hitelt is" - emlékezett vissza a Blikknek Sebestyén Balázs, aki hamarosan új otthonba költözik családjával, feleségével és két kisfiával.

Sebestyén Balázs és felesége 14 év után elköltöznek egykori álomotthonukból Forrás: Sebestyén Viktória/Instagram