Jákob Zoltán: Szeretem, ha egy lányról a megfelelő pillanatban kerül le a bugyi!

Jákob Zoltán
Vágólapra másolva!
A Nagy Ő hétfő esti adásában óriási feszültség volt a hölgyek között, ugyanis újabb három nő távozott rózsa és Jákob Zoltán nélkül. A milliárdosnak sem egyszerű a döntés általában, most azonban az egyik barátnőjelöltről szinte biztosan tudta, hogy nem akar tőle semmit, ugyanis túl rámenősen viselkedett vele, mindenki előtt próbálta megcsókolni.
Vágólapra másolva!

Jákob Zoltánnak nem tetszett az irodai asszisztens, Mónika viselkedése, amikor az váratlanul megpróbálta őt mindenki előtt megcsókolni. A kínos jelenet a rózsacmeónia előtt történt, amikor a Nagy Ő beköszönt a hölgyekhez, ekkor Mónika kézen fogta őt, és megkérte, üljön mellé. Mindenki kíváncsian várta, hogy mit akar mondani a nő Jákobnak, de amint leült, megpróbálta megcsókolni.

Jákob Zoltánt nagyon meglepete a történtek, természetesen rögtön visszautasította a váratlan közeledést, majd később a rózsacermeónián is kifejezte, hogy számára mennyire elfogadhatatlan az ilyen viselkedés. A Nagy Ő kemény szavakkal küldte haza a rámenős Mónikát, aki azzal magyarázta a történteket, hogy szerette volna hamar kideríteni, hogy meg van-e kettejük között a vonzalom.

- indokolta döntését Jákob Zoltán, aki ezzel Mónika próbálkozására tett utalást.