Halálos baleset miatt oszlott fel Marcellina zenekara

Marcellina
Vágólapra másolva!
Marcellina felelevenítette a borzalmas tragédiát, ami miatt végül a zenekara, a Marcellina PJT is megszűnt 1985-ben.
Vágólapra másolva!

1985-ben autóbalesetben halt meg a Marcellina PJT basszusgitárosa, Temesváry Pepó, ami nemcsak a zenekar feloszlásához vezetett, de Marcellinának is komoly traumát okozott.

"Végig gyönyörűen betartotta sebességkorlátozást, nem ment többel, mint 80. A szembejövők egymást előzgetve szórakoztak. Egy frontális ütközésben meghalt a Pepó, meghalt Zsoldos Imre, és a Sárosi Kati meg a Marsalkó Zoli, a gitárosunk súlyos sérülésekkel túlélték.

El tudod képzelni, milyen érdekes koncert volt basszusos és gitáros nélkül. Már majdnem vége volt az előadásnak, akkor egy katonai rádión értesítettek minket, hogy volt ez a baleset" – mesélte Marcellina a Palikék Világa by Manna videosorozatban.

Marcellina Forrás: Marcellina/Instagram

"Rögtön utána mentem a helyszínre, akkor már kiderült, hogy ők meghaltak a kórházban. Akkor nem az volt – a mai napig ezen gondolkodom, hogy alakult így –, hogy a rendőrség értesíti a hozzátartozókat, hanem én megkaptam ukázban, hogy a zenekarom tagjainak hozzátartozóit én értesítsem.

Azóta sem beszélünk, ezt nekem nem szabadott volna csinálni. Viszont a fiával, a Gergővel jó barátságban vagyunk. A fia felvette velem a kapcsolatot pár évvel később, de Nellivel azóta se tudunk beszélni" – tette hozzá az énekesnő.