Halálközeli élményéről beszélt Majka - videó

Majka, Sztárban sztár leszek!
Vágólapra másolva!
Majka eddig soha nem hallott titkokat árult el magánéletéről. Beszélt többek között édesapjáról, aki a szeme láttára halt meg. Azt is bevallotta, ha új életet kellene kezdenie, abba valószínűleg belehalna.
Vágólapra másolva!

Majka Hajdú Péter vendége volt a Frizbi TV első adásában. A rapper élete egyik legfájdalmasabb pillanatáról, édesapja haláláról is beszélt.

Hívni kellett a mentőket, meg mindent, aztán mire kiértek ugye, késő volt, meghalt szegény. Egy másodperc alatt... és akkor felmerül a kérdés, hogy melyik a jobb? Hogy egy másodperc alatt felült az ágyban és meghalt vagy az, hogy anyám negyvenkettőtől hatvannégyig húzta úgy, hogy tizenkilenc adag kemót kapott?"

Majoros Péter és Majoros Hajnalka remek párost alkotnak. A zenész nagyon boldog a családjával, kizártnak tartja, hogy új életet kezdjen.

Hogy volna egy másik otthonom, amit ugyanúgy belaknék, mint ezt, ugyanaz a feeling lenne otthon, mint ez, hogy azt feldolgozni... Valószínű belehalnék"

– mondta őszintén Majka, aki azt is elárulta, sokáig rémisztő pánikrohamai voltak.

Itt nem jó most, ahol vagyok. Hol vagyok? Mi történik velem? Nem tudok ülni, feküdni, állni. Felálltam a lakásban, elkezdtem járkálni, és nem tudtam megmagyarázni, hogy mi ez... Olyan érzésed van, mintha megbolondulnál. Sokáig eltartott. Volt úgy, hogy térden állva könyörögtem a Hajninak, hogy mentse meg az életem. Meghalok."