Szánalmas próbálkozással akar visszavágni G.w.M az őt megalázó Azahriah-nak

G.w.M
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, nem csillapdonak a kedélyek Azahriah és G.w.M között, akik szinte azonos időben hirdették meg jövő évi nagykoncertjeiket. A rapper nehezen viseli, hogy az ő fellépése iránt kevésbé érdeklődnek az emberek, mint a 21 éves énekesé iránt, aki egy jelentősen nagyobb helyszínre, az ötvenezer férhőhelyes Puskás Arénába, szinte azonnal eladta az összes jegyet, sőt egy második alkalmat is meghirdetett a nagy érdeklődésre való tekintettel.
Vágólapra másolva!

Ehhez képest G.w.M az Akvárium Klub egyik nagytermébe hirdette meg januári koncertjét, aminek a befogadóképessége 1250 fő, és az esemény meghirdetése óta sem lendült fel iránta az érdeklődés. A rapper most kétségbeesetten próbálkozik eladni a jegyeket, ezért mindenféle felajánlást tesz az esemény Facebook-oldalán, ahol elég sok kíméletlen kritikát is kap emiatt.

- írta az eseményt hirdető oldalon G.w.M, de valószínűleg nem a kapott reakciókra számított.

- írta a bejegyzés alatt viccelődve egy kommentelő, aki arra utalt, hogy a rapper hiába szidta zenésztársát, de a számok magukért beszélnek a jegyeladásokat követően.

"Egy piát. Azta, ez a gazdag úriember. Micsoda gavallér" - jegyezte meg egy másik hozzászóló.

- érkeztek a hasonló hozzászólások, melyek azt bizonyítják, hogy mindenki G.w.M szánalmas próbálkozásán gúnyolódik, de a rapper egyelőre nem reagált ezeke a kritikákra.