Teljesen szétműttette magát Horváth Gréta, rá sem lehet ismerni

Horváth Gréta
Horváth Grétát szörnyen megalázta a férje, nagy balhé volt a megcsalás miatt
Vágólapra másolva!
A TV2 Ázsia Expressz című műsorának egyik győztese Horváth Gréta volt, aki rengeteg változáson ment keresztül az elmúlt időszakban. Fiatal kora ellenére már kétszer elvált, a második férje ráadásul szörnyen megalázta: míg ő közös jövőt, családot tervezett, Meggyes Dávid Stana Alexandrával találkozgatott, akivel a szakítás után azonnal össze is költözött. Az influenszer a magánéleti kudarcok miatt sokáig mélypontbon volt, majd úgy érezte, plasztikai beavatkozások is kellenek ahhoz, hogy újra jól tudja érezni magát. A napokban a hasát plasztikáztatta, de teljesen más lett az arca is: volt orrműtétje, négyszer töltötték a száját hialuronsavval, és a mellei sem eredetiek.
Vágólapra másolva!

Horváth Gréta két év házasság után vált el Meggyes Dávidtól, aki már a kapcsolatuk alatt félrelépett: nem tagadta, hogy a Dancing with the Stars táncosnőjébe, Stana Alexandrába szeretett bele, akivel azóta is egy párt alkotnak.

Meggyes Dáviddal nem tartott sokáig a házasság Forrás: Meggyes Dávid/Instagram

Az influenszer másodszor maradt magára az előző házasságából született fiával, az újabb magánéleti kudarc, párja hűtlensége szörnyen megviselte. A hír hallatán iszonyú dühös lett: felgyújtotta a férje ruháit, és közzétette azt is, hogy Meggyes mennyi nővel flörtölt üzenetekben a házasságuk ideje alatt.

Óriási balhé volt, elszabadultak az indulatok, Grétánál elpattant a húr, nem tudott uralkodni magát, és tényleg felgyújtott sok mindent.

Szerencsére nem lett nagy tűz, vagyis nem kellett tűzoltókat hívni, de így is elég komoly a történet... Egyébként a milliós értéket is eléri a kár, Dávidnak drága ruhái vannak. Vagyis csak voltak" - mondta akkor az egy lapnak egy ismerősük.

Horváth Grétát szörnyen megalázta a férje, nagy balhé volt a megcsalás miatt Forrás: Horváth Gréta/Instagram

Horváth Gréta hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt fél évben, botrányos válása után teljesen megváltozott. Többször beszélt arról, hogy mennyire próbál odafigyelni a táplálkozásra és változtatni életmódján is, de a 30 kilós fogyásának a stresszhez is egyértelműen köze van.

Teljesen átalakult az elmúlt években Forrás: Horváth Gréta/Instagram

Ma már S-es ruhákat hord, és szívesen mutogatja előtte-utána képeken egykori és mostani önmagát.

Szívesen dokumentálja a változásokat Forrás: Horváth Gréta/Instagram

A napokban került sor a hasplasztikára, aminek köszönhetően még vékonyabb lesz majd. A hasplasztika igen fájdalmas operáció, hisz

a hasat ilyenkor teljes szélességében felvágják, majd egy szakaszon kimetszik a felesleges bőrt, és úgy húzzák össze – miközben például a köldököt is áthelyezik.

Ilyen volt a hasa a műtét előtt Forrás: Horváth Gréta/Instagram

A szörnyen fájdalmas operáció után azonnal jelentkezett a közösségi oldalán, majd bővebben is beszélt az állapotáról.

A műtét után, a kórházi ágyból azonnal jelentkezett Forrás: Horváth Gréta/Instagram

"Nem fogok hazudni, az első 24 óra, az pokoli volt. Mondták is, hogy erre fel kell készülni, kegyetlen rossz volt, de ahogy telnek az órák, egyre könnyebb... A fűző annyira szoros, hogy besz*rok! Nem is a hegnél fáj, hanem a hátamon, ahol hozzáér a bőrömhöz. Nem tudok köhögni, csak krákogni. Ez is kegyetlen, de nincs az az isten, hogy köhögjek, mert akkor tényleg azt érzem, hogy kirobban a hasam. Tüsszentés, köhögés, az no way" - magyarázta, majd egy szál melltartóban is megmutatta magát.

Lapozzon, a cikk a második oldalon folytatódik!