Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Mariah Carey egy szörnyeteg - feljelentette egy alkalmazottja

music Horizontal
US singer-songwriter Mariah Carey performs during the Global Citizen Festival at Central Park in New York on September 24, 2022. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Vágólapra másolva!
A sztárok alkalmazottai szokszor intimebb közelségben látják a hírességeket, mint azt gondolnánk. Mivel nekik dolgoznak, egy egészen más arcukat látják a celebeknek, amit csak kevesen ismernek és a nagyközönség előtt nem is szívesen mutatnak. Éppen ezért, ha ezek az alkalmazottak nincsenek megelégedve valamivel, vagy összevesznek az adott sztárral, akár pert is indítanak a híres munkaadóik ellen.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez

A kortalan énekes-színésznőt a korábbi sofőrje perelte be, mire Lopez visszaperelte őt, és azt állította, hogy a férfi zsarolta. Hakob Manoukian 2012-ben perelte be Jennifer Lopezt és menedzserét egy állítólagos szerződésszegésért, de később sikerült megegyezniük.

Gerard Butler

A skót színész társtulajdonosa volt egy étteremnek, melynek két dolgozója jelentette őt fel. Butler állítólag borzalmas főnök volt, nem fizetett időben az alkalmazottaknak, túlhajtotta őket, nem adott ebédszünetet, és számos egyéb szabályt nem tartott be. 2011-ben perelték be őt és a többi társtulajdonost is.

Kim Kardashian

Kim Kardashiant 2021-ben perelték be alkalmazottjai. Panaszuk az volt, hogy nem kaptak elég fizetést, és pihenőidőt sem adott nekik Kardashian, bár ő tagadta a vádakat. A szóvivője így nyilatkozott az ügyről:

"A vádak nem igazak Kim Kardashian ellen. Ezeket a dolgozókat egy harmadik féltől származó beszállítóval vették fel és fizették ki. Kim nem részese az eladó és a dolgozóik között létrejött megállapodásnak, ezért nem felelős azért, hogy az eladó hogyan irányítja a vállalkozását."

A cikk folytatásáért lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről