Betörték a kocsija ablakát, majd k*rvának nevezték Szandit

Szandi
Vágólapra másolva!
Szandi arról mesélt, hogy milyen volt már gyerekként sztárrá válni, amikor a férje emlékeztette az ismertség árnyoldalára is.
Vágólapra másolva!

Szandi egy hamarosan adásba kerülő tévéműsorban mesélt arról, hogy már 13 évesen ismert volt, de sosem érdekelte a pénz: mindig hazaadta, amit keresett, különleges vágya csupán egy egyiptomi ugróegér volt.

A nosztalgiázást az énekesnő férje, Bogdán Csaba vitte más irányba: "Elmesélhetted volna, hogy bedobták a Skoda ablakát és kiírták a falra, hogy Szandi egy k*rva" – mondta a felvétel után a Naphire.hu szerint.

Szandi Forrás: Szandi/Instagram

Szandi a lapnak megerősítette, hogy valóban találkozott az ismertség árnyoldalával is, de igyekezett nem foglalkozni vele. "Mindig csak a szépre emlékszem, nekem csak a jó emlékek jutnak az eszembe Békásmegyerről. Nemrégiben, amikor ott jártam, olyan hevesen dobogott a szívem. Felmentem az első emelet 3-ba abban az utcában, ahol laktam anno. A szomszédból kislányok jöttek ki, szelfiztünk is, aranyosak voltak. De sajnos nem jutottam be, pedig azóta is sokszor álmodom arról a lakásról" – mondta.