A Szex és New York sztárja meglepő helyen bukkant fel az ikreivel - képek

Sarah Jessica Parker
Vágólapra másolva!
Tömegstrandra ment Sarah Jessica Parker, aki bevételei alapján megtehetné, hogy csak a legdrágább exkluzív klubokat, privát partokat válassza. 
Vágólapra másolva!

Nagy tömegek által látotgatott strandon bukkant fel Sarah Jessica Parker a két tinédzser lányával. Az 58 éves színésznő vasárnap a New York-i Hamptonsba vitte 13 éves ikreit, Tabitha Hodge-ot és Marion Loretta Elwellt, hogy egy napot pihenjenek a napon. Az ikrek mellett van egy 20 éves fia is, ő nem ment el a standolós napra, amelyről itt talál képeket.

Sarah Jessica Parker Forrás: HBO

A rajongók korábban csalódottan vették tudomásul, hogy a sorozat folytatásának számító And Just Like That első évadában nem volt rengeteg szex, de szerencséjükre kiderült, hogy a második évadban több pikáns jelenet lesz. Állítólag Carrie Bradshaw, Charlotte York és Miranda Hobbes is levetkőzik az új évadban, pedig Charlotte még egy "MILF-listára" is felkerült, amelyet a gyerekei iskolájában tanuló tinik készítetenek.

Időközben az is kiderült, mennyi pénzért vállalta ebben a produkcióban az egyperces szereplést a Sarah Jessica Parkert utáló Kim Cattrall, Samantha Jones megformálója - nos, az összeg egészen döbbenetes.