Nagyon furcsán viselkedik Tolvai Reni

Tolvai Reni
Vágólapra másolva!
Tegnap este óta egyre furcsábban viselkedik Tolvai Reni, aki emiatt kapott már jó pár megjegyezést, de azóta sem adott rá magyarázatot, követői aggódnak érte.
Vágólapra másolva!

Tolvai Reni szinte mindennap használja az Instagram-oldalát, több bejegyzést is közzétesz, hogy informálja a követőit. Most azonban nagyon furcsán viselkedett, ugyanis tegnap este tett közzé magáról egy képet, ami mellé kissé trágár és rá nézve kínos megjegyzést írt, melyben a női nemiszervre tett utalást. Ebből többen sejtették, hogy valami baj lehet.

- kérdezte egy követője, de azóta sem válaszolt rá senki.

Viszont tartott egy kérdezz-feleleket Instagram-sztorimódban, ahol szintén nagyon furcsa válaszokat adott a követői kérdésére.

Valaki megkérdezte tőle, hogy hány éves és mi számít számára igazán, a külső vagy belső, erre szintén trágárul annyit írt: "De sz*r".

Majd megjelent Kállay-Saunders András mai bejegyzése alatt is, melyben arról panaszkodott, hogy lopják a zenéit, és ironikusan csak annyit írt alá, hogy: "hülye tolvaj", valószínűleg saját nevére utalást téve.

Egyelőre nem tudni, hogy valóban feltörték-e az oldalát, de egyre több ilyen esetről hallani, legutóbb Nagy Sándor nem győzött elnézést kérni az ismerőseitől, akiket a nevében zaklattak.