Így emlékezett meg II. Erzsébetről a folyton botrányokat okozó Harry herceg

Harry herceg, II. Erzsébet királynő
Britain's Queen Elizabeth II and Britain's Prince Harry, Duke of Sussex arrive at the Queen's Garden Party in Buckingham Palace, central London on May 29, 2019. (Photo by Yui Mok / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Harry herceg az Egyesült Királyságba utazott, ugyanis éppen egy éve, 2022. szeptember 8-án halt meg a nagymamája, II. Erzsébet királynő. Tavaly a szomorú hír miatt Harry herceg nem tudott jelen lenni a Wellchild Alapítvány rendezvényén, most viszont ott volt és megható dolgokat mondott beszédében a királynő halálának évfordulója alkalmából.
Vágólapra másolva!

Harry herceg a számára kiemelten fontos, beteg gyerekeket és azok családjait díjazó Wellchild Alapítvány rendezvényén nagymamája halála miatt nem tudott részt venni a múlt évben. Most újra az Egyesült Királyságba utazott, egyrészt a II. Erzsébet királynő halálának évfordulójára tervezett megelékezésre, másrészt az alapítvány gálájára, ahol megható beszédet mondott nagymamájáról. Egy testbeszéd szakértő elmondta, hogy mit gondol Harry herceg beszéd alatt tanúsított viselkedéséről.

Azonban miután végzett, látszott, ahogy stresszesen próbálja megnyugtatni magát, és örül, hogy vége az egésznek" - magyarázta a szakértő a Daily Starnak, majd hozzátette, ez egy tudatalatti cselekedet, és nem azt jelenti, hogy nem akar ott lenni. Ki is hangsúlyozta beszédében, hogy boldog, amiért újra hazájában lehet.

Pont ezért tudom, hogy egy év után is figyel minket fentről, és örül neki, hogy mi itt összegyűltünk egy ilyen fontos eseményen" - mondta Harry herceg, aki újra egyedül utazott a királyi családhoz, hiszen felesége az utóbbi időben kihátrál az ilyen kötelezetsségek alól, házasságuk is válságban lehet.

Forrás: AFP/Yui Mok