Óriási vagyont örököl az ismert tévésztár özvegye

Bill Treacher
Vágólapra másolva!
224 millió forintnak megfelelő angol fontot hagyott hátra a tévésztár.
Vágólapra másolva!

Bill Treacher, az EastEnders veteránja végakarata szerint jelentős vagyont hagyott feleségére és családjára. A színész, aki a BBC szappanoperájában az 1980-as évektől vitte Arthur Fowler karakterét, 92 éves korában halt meg - hét éven át ataxiával küzdött. Az ataxia az izommozgások koordinációjának zavarából adódó bizonytalan és ügyetlen mozgást jelenti, ami lehet veleszületett rendellenesség, de okozhatja fertőzés, agyvelőgyulladás, fizikai trauma, szélütés, sclerosis multiplex is.

Bill Treacher tisztes vagyont hagyott a családra

Az EastEnders ikonikus figurájának családja által kiadott közlemény megerősítette, hogy a színész hosszan tartó küzdött a betegséggel, de ez vezetett a halálához. A brit lapok információi szerint Treacher családja jelentős összeget, összesen 504 676 fontot örököl.

A Hackneyből származó színész feleségét, Katherine Kessey ausztrál színésznőt, valamint felnőtt gyermekeiket, Jamie-t és Sophie-t nevezte meg örökösének. A színész - aki az IMDb szerint 1068 EastEnders-epizódban játszott - még tavaly novemberben halt meg, az örökölt összeg most derült ki.