Opitz Barbi barátja mindent elmondott a kapcsolatukról

Serleg Albert, Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Megszólalt Opitz Barbi barátja, Serleg Albert, akivel az énekesnő már többször szakított – de aztán mindig újra összejöttek, most is épp együtt vannak.
Vágólapra másolva!

Opitz Barbi karrierjének láthatóan nem tesz jót a Serleg Alberttel való kapcsolata, az énekesnő azonban – rövidebb szünetekkel – eddig kitartott a fiú mellett, annak 20. születésnapjára érzelmes videomontázst is készített:

@opitz.barbi Isten éltessen sokáig drága Szerelmem erőben, egészségben, boldogságbn, szeretetben! Boldog Szülinapot @Serleg Albert #fy#fypage#foryoupage#foryou#neked#fyp♬ Amazing - Aerosmith

Serleg Albert ennek kapcsán így nyilatkozott a viszonyukról: "Sok negatív körülmény ért minket, ha boldogok vagyunk, akkor is bántást kapunk.

Kissé forróvérű" – mondta a Borsnak.

"Inkább én vagyok, aki olvassa a híreket és kommenteket, Barbinak csak néha megmutatok pár cikket. Olyankor ő is mérges lesz, főleg, ha a karrierjéről vonnak le következtetéseket.

Egy albumnyi dal gyűlt már össze, van, amit közösen éneklünk majd. Sok dalszöveget írtam Barbinak, és saját számokon is dolgozom, meglepetés közreműködők is lesznek" – tette hozzá.