Nehézségeiről beszélt a válófélben lévő Sydney van den Bosch

Sydney van den Bosch
Vágólapra másolva!
Nemrég derült ki, hogy válik a TV2 Szerencsekerék című műsorának háziasszonya és férje, Egerszegi Tamás focista. Sydney van den Bosch azt mondta, minden problémánál a megoldáson dolgozik, de rájött, a házasságát nem tudja megmenteni. A celeb a Dancing with the Starsban tűnik fel hamarosan, elárulta, akadnak nehézségei, ugyanis a táncparketten is nagyon szigorú önmagával. 
Vágólapra másolva!

Sydney van den Bosch és Ádám Csaba gőzerővel készülnek október 14-re, akkor lesz a Dancing with the Stars negyedik évadának első adása. Sydney van den Bosch arról mesélt a Mokkában, hogy táncpartnerének meglehetősen sok feladata van vele.

Nagyjából reggel nyolctól este nyolcig bombázom száz kérdéssel, de csak azért, hogy a legjobbat tudjam nyújtani... Amikor megmutogatja, hogy mit és hogyan csináljak, arra még tudok felhúzni egy lapot és még megkérdezni, hogy "'de ezt a kezemet hogy tegyem, és az arcomat hogy fordítsam?". Szóval összetett a dolog nagyon, és szeretnék tényleg jól teljesíteni" – magyarázta a Szerencsekerék háziasszonya.

Most valamit vagy Csaba csinál jól, vagy pedig én tudok magamra nagyon odafigyelni, de jól vagyunk egészségügyileg. Ahhoz képest, hogy mennyire intenzíven táncolunk, hány óra munka van ebben, tök jól vagyunk. Úgyhogy lekopogom, szerencsém van" – tette hozzá.