Újra a járdán, tilosban parkolt Kern András, furcsa magyarázatot adott

Kern András Közéleti személyiség foglalkozása mikrofon MŰSZAKI ESZKÖZ SZEMÉLY színész TÁRGY
Budapest, 2015. szeptember 29. Kern András színész a Kossuth Rádióban októberben elhangzó Rádiókabaré felvételén, a Honvéd Kulturális Központban rendezett nyilvános előadáson. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Másodszor kapták lencsevégre Kern Andrást, amint az egyik belvárosi pékség bejáratáig hajt a kocsijával, majd a járdán, tilosban áll meg, amíg beszalad az üzletbe - írja a Blikk. 
Vágólapra másolva!

A színész szerint parkoló kellene az elé a pékség elé, amelynek a jelek szerint törzsvendége. Kern András ugyanis nem először bukkan fel a budai boltban, ráadásul kétszer is ugyanúgy állt meg: a Frankel Leó út és a Margit körút sarkán lévő üzletbe úgy tért be, hogy – a zebrán áthajtva – felment autójával a járdára, majd a bejárat elé parkolt. A jelenetet a Blikk olvasója örökítette meg.

A kép illusztráció. Forrás: MTI/Zih Zsolt

- mondta szűkszavúan a lapnak Kern. Mint arról korábban már beszámoltunk, nem ez volt az első eset, hogy Kern nem bajlódott parkolóhely keresésével, hanem egyszerűen felhajtott a járdára, majd közvetlenül az üzlet bejárata előtt állt meg az autójával. 2021 januárjában ugyanitt készült fotó.

Kern András ezzel egyébként több tízezer forintos bírságot kockáztat. Két közlekedési szabály megsértéséről van szó: egyrészt tilosban parkolás, másrészt a közlekedési szabályok megszegése. Ez 50 ezer forintig terjedő büntetést jelenthet – közölte a lappal egy jogi szakértő.