Hihetetlen, hogy ezek a sztárok lefeküdtek egymással

Tom Cruise és Cher
Vágólapra másolva!
Cher és Tom Cruise, Janet Jackson és Matthew McConaughey, Madonna és Tupac: több olyan páros volt a nemzetközi sztárvilágban, amely megdöbbentette a rajongókat, hiszen látszólag egyáltalán nem összeillő, néha korban is igen eltérő emberek sodródtak egymás mellé egy hollywoodi partin, egy díjátadó utáni exkluzív tivornyán. Alább bemutatunk pár extrém párost a sztárvilágból.
Vágólapra másolva!

Cher és Tom Cruise

A show-biznisz történetének több furcsa párkapcsolata volt, egy ilyen alakult ki a veterán előadóművész-énekesnő Cher és a színész Tom Cruise között. A díva őrülten szerelmes lett, és elárulta, hogy Cruise mindössze 23 éves volt a viszony idején - Cher pedig 39 éves volt akkor.

Tom Cruise és Cher

A tizenhat év korkülönbségre ma is felkapják a fejüket sokan, de a nyolcvanas években ez talán még ritkább volt. A páros az 1983-as Risky Business, Kockázatos üzlet című film bemutatása után találkozott. "Megőrültem érte" - mondta Cruise-ról egy tévéműsorban. Ezzel nem volt egyedül, a színész a nyolcvanas években már gyakran szerepelt zenei és tinimagazinok címlapján, poszterein - főképp a kicsit későbbi Top Gun, az Esőember és a Koktél sikerei után.

Madonna és Tupac

A párt közös barátjuk, Rosie Perez mutatta be egymásnak egy 1993-as díjátadón, és végül két évig titokban randiztak. Madonna csak 2015-ben nyílt meg ezzel a témával kapcsolatban a Howard Sternnek adott interjújában. 2018-ban úgy volt, hogy egy kiadatlan dallal jön elő, amelyen még Tupackal dolgozott, de ez végül nem jelent meg.

Madonna és Tupac

Tupac később levelet írt a börtönből Madonnának, ebben arról magyarázott, hogy megítélésének nem tett volna jót, ha fehér nővel látják. "A te karrieredre nézve egyáltalán nem veszélyes, ha egy fekete férfivel látnak. Maximum nyitottabbnak és érdekesebbnek tűnsz tőle. Azonban a rajongóim, akik által az lettem, aki ma vagyok, hátat fordítanának nekem" - írta Tupac.

"Kérlek, értsd meg a helyzetemet, egy fiatal férfi vagyok, kevés tapasztalattal, egy extrém módon híres szexszimbólum oldalán. Felajánlom a barátságom újra, határozottabban, mint korábban. Ha benne vagy, beszéljünk még erről később, de ez már nem várhatott tovább"- állt Tupac levelében.

Brigitte Nielsen és Flavor Flav

A Public Enemy egykori tagja 2004-ben kezdett járni a dán színésznővel, modellel, valóságshow-szereplővel, miután a VH1 The Surreal Life című reality sorozatában találkoztak. A páros ezután saját VH1-es sorozatukban, a Strange Love-ban szerepelt, de egy évvel később véget vetettek kapcsolatuknak.

A szőke színésznő amúgy sok ismert skalpot szerzett. Randizott Arnold Schwarzeneggerrel 1984-1985-ben, majd Sylvester Stallone felesége volt 1985 és 1987 között. Sean Penn-nel is volt jó pár randevúja.

A cikk érdekes sztorikkal és furcsa párosokkal folytatódik, lapozzon!