Al Pacino és Johnny Depp egy budapesti irodaházban forgat

ILBE Dinner Gala In Honor Of Johnny Depp
ROME, ITALY - OCTOBER 17: Johnny Depp attends the ILBE Dinner Gala In Honor Of Johnny Depp during the 19th Alice Nella Citta 2021 at Auditorium Parco Della Musica on October 17, 2021 in Rome, Italy. (Photo by Daniele Venturelli/Daniele Venturelli / Getty Images )
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Johnny Depp megint Budapesten van, ezúttal egy filmes stábbal érkezett, és vele jött Al Pacino is.
Vágólapra másolva!

Korábban a szemfüles rajongók a Károlyi-kert környékén lévő utcákban csíphették el Johnny Deppet, ahol Modi című filmjét forgatták, amit ráadásul ő rendez. Később a rajongóinak puszit dobott az Andrássy úton, most pedig egy videó kering a neten, ami az egyik budapesti irodaházban készült róla.

Forrás: Daniele Venturelli / Getty Images/2021 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli

Egy magyar rajongó a TikTok-oldalán osztotta meg, hogy Johnny Depp az irodájában forgatott, és teljesen meglepődött, amikor szerda reggel összefutott a világhírű színésszel. Kiderült, hogy még Al Pacino is szembejött vele a lépcsőházban.

@johnnydeppfanupdates#modigliani#actor#deppfilm#alpacino#johnnydepptiktok#neverfeartruth#johnnydepp#bunnyman#depp#budapest#MODI♬ Ooo Baby Baby - Jeff Beck & Johnny Depp

Egy másik magyar lány kommentben írta meg, hogy ő kiemelt statisztaként pont szerepelt abban a jelenetben, amit ennél a budapesti irodaháznál forgattak - szúrta ki a Blikk.