Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Halálfélelme volt Kulcsár Edinának

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina élete egyik legborzalmasabb estéjéről számolt be, halálfélelme volt és G.w.M-nek könyörgött, hogy csináljon valamit, mert retteg. A háromgyerekes édesanya leginkább kisbabáját féltette, de még most sem nyugodott meg, hiszen a fenyegetés nem múlt el számára.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina elárulta, hogy régóta egyfajta viharfóbiája van, így ez a nyár számára kész rémálom. Új férjével, G.w.M-mel már családi házban élnek, de ez sem javított a helyzeten, teljesen bepánikolt a szombat hajnalban brutális pusztítást és károkat okozó vihar miatt.

Úgy ömlött az eső, hogy nem lehetett kilátni az ablakon. Rettegtem, felkeltettem Márkot, hogy csináljon valamit, de hát mit tudott volna csinálni? Igyekezett persze megnyugtatni, de most még ő sem tudott, pedig máskor bármikor sikerül neki.

Szörnyű volt, ilyet azért korábban nem éltem át. Hármasban voltunk itthon, Medi is Nina az édesapjuknál voltak, ők is mesélték, hogy bátrak voltak, de azért kicsit féltek" - mondta a Borsnak Kulcsár Edina, akinek nem múlt el a félelme, hiszen az előrejelzések alapján további viharra lehet számítani, ő pedig előre retteg a következőtől.

"Vitt, mindent, amit ért, a gyerekek játékait, a sátrukat. A kutyánkat, Jint beengedtük éjszakára, mert bár ő kinti kutyus, természetesen őt is féltettük.

- zárta gondolatait Kulcsár Edina.

Kulcsár Edina rettegett a vihartól, kislányát és kutyájukat is nagyon féltette Forrás: Kulcsár Edina/Instagram
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről