Itt van Varga Viktor eddigi legmerészebb videója

Varga Viktor
Vágólapra másolva!
Varga Viktor legújabban a nemi szervét videózta – legalábbis látszólag –, ezzel kapcsolatban mondta el, hogy miért oszt meg merészebbnél merészebb tartalmakat a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

"Sátorozás és reggeli ébredések a természetben" – írta Varga Viktor legutóbbi Instagram-videójához, amelyben a sátoron belüli sátrazást, vagyis a reggeli merevedését rögzítette, szerencsére csak egy takarón keresztül:

Gyanús persze, hogy csak a kezét mozgatta a pléd alatt, amire ő maga is utalt a Ripostnak, miközben azt is elárulta, indítana-e OnlyFans-oldalt: "Nem akarok pénzt keresni a testemmel! Arra ott van az énekhangom, a zeném.

Elegem van a mai sznob, szürke világból! Én egy színes világban élek, amibe minden belefér, mindennek megvan a helye. Én megélem, amit adott pillanatban meg kell. Például egy kenutúrának nem az a lényege, hogy az ember sátrazzon? Akár szó szerinti, akár átvitt értelemben? Egyébként meg ki mondta, hogy nem a kezem mozog a kendő alatt?" – nyilatkozta.

Varga Viktor Forrás: Instagram/Varga Viktor

"A képeimmel, megnyilvánulásaimmal az emberi tolerancia határán mozgok. A peremen sétálok. Ma a világ ott tart, hogy ennyi szexualitás belefér" – tette hozzá Varga Viktor, aki tavaly egy fesztiválon is meztelenül jelent meg.