Itt vannak Tóth Vera különleges esküvői képei

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
Miközben Tóth Gabi válik, a nővére titokban férjhez ment, az esküvője álomszerű volt, családias, baráti környezetben.  Az esküvőről utólag sokat mesélt, és azóta néhány fotó is nyilvánossságra került, most pedig a ruháját lehet több képen is megcsodálni. Az első ruhapróbán majdnem elsírta magát, annyira meglepte, hogy ő is tud szép lenni menyasszonyként.    
Vágólapra másolva!

"Amikor megláttam magam az első ruhapróbán, majdnem elsírtam magam. Attól rettegtem, hogyan fogok kinézni egy hatalmas, világos esküvői ruhában.

Így amikor megláttam, csak hálát éreztem" - mesélte a ruháról Tóth Vera.

Az énekesnő ruhájának megálmodásáról a tervező s beszélt: "Már sok fellépő ruhán túl vagyunk és imádtam mindegyik feladatot, de az, hogy egy esküvői ruhát tervezhetek igazán megtisztelő volt. Ismerem Verát és Ő egy ízig-vérig mai , modern nő. Nagyon szerettem volna ha nőies lesz, de az a könnyedség, az a lazaság az az életigenlés, az a vidámság, ami benne van, azt nem akartam eltűntetni egy nagyon merev, feszes ruha mögé, tehát a legfontosabb szempont az volt, hogy Vera felszabadultan és nagyon-nagyon könnyedén, önazonosan érezze magát a nagy napon!"