Bővül Curtisék családja

Curtis és Judie beköltözött az új otthonba
Vágólapra másolva!
Curtis élete a sok nehézség után napról napra egyre jobb. Nemrég arról számoltunk be, hogy a zenész és párja beköltöztek a vidéki álomotthonukba. Most kiderült, lesz egy kiskutyájuk, és azt is elárulta a rapper, mikor szeretnének gyereket.
Vágólapra másolva!

Széki Attila és Barnai Judit remekül vannak, erről a zenész beszélt a Ripostnak.

Vettünk egy kiskutyát! Szeptember közepén hozhatjuk majd el, 2Pac lett a neve, ami, belegondolva, nem annyira autentikus, hiszen egy világos színű golden retrieverről van szó, de már így marad. Ezt egyébként nevezhetjük egyfajta szintugrásnak a kapcsolatunk tekintetében. Arra, hogy téma-e köztünk a gyermekvállalás, azt mondom, most jók vagyunk így. Judit még kosarazik, én állandóan dolgozom, szóval majd visszatérünk erre, ha..." – magyarázta a rapper, aki nem haragszik Majkára, és így természetesnek tartotta, hogy megemlékezik a születésnapjáról.

Együtt értük el a legnagyobb sikereinket, és ezt szerintem egyikünk sem tagadná le soha. Mindegy, mi volt. Nincs bajom vele, és simán adok neki egy ötöst, ha találkozunk valahol – mondta Curtis, aki abban hisz, hogy nem a múlton kell rágódni, hanem a jelenben élni és a jövőt tervezni.

Forrás: Facebook