Kemény kritikákat kap teljesen átlátszó ruhája miatt Tücsi

Tücsi
Tücsi
Vágólapra másolva!
A hétvégén elkezdődött a valódi fesztiválszezon, sok magyar sztár ellátogatott a Balaton Soundra is, ahol merészebbnél merészebb szettekben mutatták meg magukat. Tücsi, azaz Aryee Claudia Dedei sem lógott ki a sorból, egy teljesen átlátszó, világos neccruhát választott a fesztiválra, mely alatt csak egy fekete bugyit és melltartót viselt. A műsorvezető maga sem gondolta, hogy ekkora felháborodást kelt a választása, ami miatt sokan támadják.
Vágólapra másolva!

Tücsi anyaként is remek formában van, ezért nem fél megmutatni merész szettekben magát, akár tömegek előtt sem. Átlátszó ruhája azonban nem aratott osztatlan sikert, volt, aki úgy gondolta, hogy túlzásba esett.

- tette fel a kérdést bejegyzésében az egyik bulvártémákkal foglalkozó csoport tagja, aki felháborodott Tücsi merész szettjén. Sokan azonban nem értettek ezzel egyet és védelmükbe vették a műsorvezetőt.

Attól, hogy valaki anya lesz, nem szűnik meg nőnek lenni, ha szeretne kicsit dögösködni, akkor tegye, ha nem szeretne, akkor ne tegye. Annyi minden van, amibe bele lehet kötni, de az, hogy valaki fesztiválon kicsit extrább szettet vesz fel pont nem az" - vette védelmébe egy másik kommentelő Tücsit.

- fogalmazta meg kérdését felháborodva a bejegyzésen egy másik felhasználó, de ezen is vita alakult ki.

Az alsónemű+neccbody az már k*rvás. Ne túlozz az otthonkával. Nem kell mindent kisarkítani" - írta valaki, aki szerint folyton túlzásokba esnek az emberek, ha mások külsejével kapcsolatban merül fel kérdés.

Összességében azonban elmondható, hogy a bejegyzést létrehozó felhasználóval nem értettek egyet és megvédték Tücsit, aki valóban elég merész öltözékben mutatkozott a hétvégén.