Tragédia történt a magyar luxusfeleség családjában

Vasvári Vivien
Vasvári Vivien
Vágólapra másolva!
Követői kérdéseire válaszolgatott Vasvári Vivien, aki hamarosan szül, de a baba nevét még nem tudja – vagy nem akarja elárulni.
Vágólapra másolva!

Vasvári Vivit a tévézők a Feleségek luxuskivitelben című valóságshow-ban ismerték meg, akkoriban gyakran vívott ingerült szópárbajt Köllő Babettel, aki színésznőként ugyan ismert volt, de a műsor után futott be igazán. Vasvári később olyan műsorokban is feltűnt, mint a Farm VIP, most pedig nem forgat realityt, ugyanis hamarosan szül.

Vasvári Vivien Forrás: https://www.instagram.com/vasvarivivien/

Most követői kérdésére az Instagramon elárulta, hogy a nyolcadik hónapban van, de nem tudják a baba nevét. "Ötlet van, de még nem döntöttünk" - írta a volt sportoló. Mint írta, nehezebben viseli a terhessége végét, mint a korábbiak esetében, de ez azért lehet, mert nagyon meleg van. Az alvással van problémája, a fáradékonyság nála nem annyira jellemző.

Fiú lesz a baba: "Én azt éreztem, hogy kislány lesz, meg mindig néztük a hasam formáját is. De a kisfiunknak is nagyon örülünk. A férjem nagyon szeretett volna fiút" - írta Vasvári Vivi, aki egy családi halálesetet is szóba hozott - lapozzon!