Nem mer egyedül otthon maradni Zalatnay Cini, rettegésben él a betörés óta

Zalatnay Sarolta
Vágólapra másolva!
Mint korábban megírtuk, hétfőre virradóra betörtek Zalatnay Cini tárnoki otthonába, több értékét is elvitték. Az énekesnő eközben otthon volt, épp aludt. Mint mondta, az eset óta valami eltört benne, félelelmben él.
Vágólapra másolva!

Pár nappal az eset után a Ripost felkereste az énekesnőt, aki a lapnak nyilatkozva elmondta, hogy nincs jól, kellemetlenek lettek az estéi és éjszakái.

– kezdte még mindig feldúltan Cini, akinek alapjában változtak meg a szokásai a betörés óta. A fellépések után félve lép be otthonának kapuján és procedúrák során megy át, mire végre képes elaludni. Ugyanakkor az éjszakáit sem nyugodt és pihentető alvással tölti.

Forrás: TV2

„A betörés óta minden megváltozott, valami eltört bennem. Hazatérve nem azt teszem, amit mindig, vagyis egy fellépés után nem csak úgy ledobálom a táskám, a kocsikulcsom és a ruháimat és nem csak bedőlök az ágyba. Folyton az jár a fejemben, hogy valaki, vagy valakik ott vannak a házban. Minden helyiséget ezerszer ellenőrzök és minden értékemet gondosan elzárok” - mesélte az énekesnő.

Elmondta, hogy

miután lefekszik, félóránként felkel, hogy megnézze, zárva van-e minden ajtó és ablak.

Ha pedig a kutya csak vakkant egyet álmában, ő azonnal felpattan és rá tör a félelem.

– magyarázta a lapnak az énekesnő, aki már akkor feszült lesz, ha autójával befordul a tárnoki utcába, ahol az otthona áll.

„Ahogy elhagyom a Tárnok táblát, valami furcsa remegés indul a gyomromból és nem úgy állok meg a ház előtt., hogy hú, de jó végre itthon. Eddig mindig a kapu előtt parkoltam, de most beállok a kapu mögé, amit lakattal zárok le. Belépve minden villanyt feloltok és úgy is hagyom reggelig. Azt hiszem, ezt hívják poszttraumás stressznek és ez nagyon nincs így jól. Az eset óta a szomszédokkal fokozottan figyelünk egymásra és persze mindenki fél, hiszen nem kizárt, hogy sorozatbetörőkkel van dolgunk" – tette hozzá Zalatnay Cini.