Itt van Berki Krisztián édesanyjának drámai vallomása

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb, Majer Júlia Zsófia, Berki Krisztián édesanyja
Vágólapra másolva!
Július 1-én töltötte volna be 43. életévét Berki Krisztián. A médiaszemélyiség alig több, mint egy éve, 2022. május 6-án vesztette életét. Édesanyja egyedül utazott fel Budapestre, hogy születésnapján fia sírjánál legyen.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián édesanyja sokat gondolkodott azon, hogyan készüljön fia születésnapjára. Elárulta, fiának a cukros briós volt a kedvence.

Nekem étvágyam sem volt azon a napon... ahogy a hétköznapokon sincs túl sok. Nehezen megy le az étel, hiába telt el egy év. Még mindig képtelen vagyok elhinni, hogy nincs többé a fiam. Pedig nincs és nem is jön vissza soha már – mondta a Borsnak Júlia. "Azt hiszem, hogy a legeslegboldogabb nyolcéves korában lehetett, amikor megkapta a régóta vágyott bringáját. Egy BMX-et. Sosem felejtem el, ahogy csillogtak a szemei, ahogy rápattant és a nyári szünetben csak a nap végén láttuk újra izzadtan, sárosan hazajönni... A mindene volt a sport már akkor is, a bringa pedig különleges helyekre repítette, ágon-bokron ment át vele. A másik nagy boldogsága egy kicsit előbb volt, hatéves korában kapott egy Commodore 64 számítógépet, joystick-kel, hogy videójátékozhasson. Na, attól is a fellegekben járt a kincsem" – tette hozzá Krisztián anyukája, és habár boldogan mesélt a fiáról, azt mondta, ő már soha nem lesz a régi.

Én már nem leszek soha jól. Úgy igazán jól, amikor az ember megengedheti magának egy pár másodpercre, hogy boldog legyen. Ez lett a sorsom. A fiam jelentette számomra a legnagyobb boldogságot, az elvesztése pedig a mérhetetlen fájdalmat."

Fotó: Koncz Márton - Origo