Megszólalt Robert De Niro unokája haláláról - itt vannak a drámai részletek

Vágólapra másolva!
19 éves volt a fiú.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, 19 évesen meghalt Robert De Niro unokája, Leandro De Niro Rodriguez. Robert De Niro örökbe fogadott lánya, Drena nem közölte a halál okát, csak annyit írt, hogy bárcsak tudott volna segíteni a fiún, bárcsak a szeretet önmagában megmenthette volna.

Instagram

Leandro De Niro Rodriguez színésznek és rendezőnek készült, összesen három filmben (The Collection, Cabaret Maxime, Csillag születik) láthattuk kisebb szerepekben.

Megszólalt az unokája halála után Robert De Niro is: "Mélyen megrendített szeretett unokám, Leo halála. Nagyon köszönjük mindenkinek a részvétnyilvánításokat. Kérjük, tartsák tiszteletben családunk gyászát ebben a nehéz időben."

Egy székben ülve találták meg a holtteset

egy 950 ezer dolláros, egy hálószobás lakásban a Wall Streeten. Állítólag valamilyen anyagot is találtak nála. A fiúra egy barátja talált rá, aki néhány napja nem hallott felőle, és ellenőrizte, hogy mi van vele.

Az 55 Wall Street portása megerősítette, hogy Leandro az épületben lakott. Elmondása szerint egyedül élt a hatodik emeleti lakásban, kevesebb mint egy éve bérelte. Leandrót barátságos fiatalemberként írta le, aki mindig köszönt, amikor jött és ment. Barátságos, de alapvetően magának való emberként írta le, és nem tudta, hogy egy világsztár unokája.