Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megnősült Zámbó Jimmy fia

Zámbó Sebastian
Vágólapra másolva!
Élőben jelentkezett a Facebook oldalán Zámbó Sebestian, miközben egy hintóval utaztak újdonsült feleségével.
Vágólapra másolva!

Zámbó Sebastian ritkán látható a médiában, visszavonultan éli a napjait. Legutóbb az apjáról készült sorozatról beszélt, szerinte a fikción túlmutató hazugságokkal van tele, ő nem ebbe egyezett bele, mikor az engedélyét kérték a megvalósításhoz.

Forrás: Zámbó Sebastian/Instagram

Jimmy középső fia úgy érezte, hogy ha már a műsor kapcsán megszólalt, itt az ideje tisztáznia néhány dolgot az ő megítélésével kapcsolatban is. "Szíven ütött, mikor azt láttam a kommentek között, hogy én hátra dőlve apu vagyonából és hírnevéből éltek. Ez nem igaz. Három műszakban dolgozom, most is reggel 7-re értem haza. Sosem volt büdös a munka, sőt, vallom, hogy a munka nemesít. Jobban megbecsülöm önmagam, ha tudom, hogy a saját pénzemből tudok költekezni" - mondta akkor.

A szerelmi életéről ritkán beszél, de régóta együtt van a lánnyal, akit most feleségül vett. Úgy tudni, 2022. augusztusban kérte meg szerelme kezét, Nikolett pedig örömmel mondott igent. Az ifjú pár nem várta meg az eljegyzés egyéves évfordulóját: a szerelmesek idén július 7-én, pénteken, ragyogó napsütésben hivatalosan is összekötötték az életüket, összeházasodtak. Az új videójában egy hintóban ülnek, felesége menyasszonyi ruhában látható mellette.

– mondta Sebastiant, majd megcsókolta a szerelmét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről