Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Meglepő dolgok derültek ki Molnár Anikó szexképeiről

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Molnár Anikó OnlyFans-oldala mögött többfős stáb áll, ennek egyik tagja mesélt arról, hogy miként készülnek a sikeres erotikus tartalmak.
Vágólapra másolva!

Molnár Anikó már korábban elmondta, hogy nemcsak sebtében dobált fel pár meztelen fotót az OnlyFansre, hanem szakemberekkel kezdte el csinálni az oldalt. A tartalomgyártásban főleg Nagy Krisztián és Bacsa Péter segít neki, előbbi mesélt most a munkáról.

Molnár Anikó Forrás: Molnár Anikó/Instagram

"Anikó az Instagramon kért segítséget és Péter jelezte is neki, hogy jól ismeri az OnlyFans és a közösségi felületek működését. Én informatikus és marketinges vagyok, így állt össze a hármas fogat. Anikó persze dolgozik még más fotósokkal, és gyárt házilag készült tartalmakat is, de a háttérmunkák oroszlánrészét mi visszük.

Elemzéseket végzünk és statisztikákat bújunk, mielőtt egy-egy fotósorozatot az útjára indítunk. Közösen találjuk ki a koncepciót, már amikor magát a fotózást is mi szervezzük meg. Lakást vagy stúdiót bérlünk, és persze a technikát is mi biztosítjuk. Egy fotózás általában egy teljes napot vesz igénybe, és hetente egyszer Anikó biztosan a kameránk elé áll. Naponta vagy minimum kétnaponta tartalmat kell tölteni az oldalra, hogy az előfizetők elégedettek legyenek" – mondta a Ripostnak.

"Az induláskor boldog-boldogtalan feliratkozott, aztán volt egy minimális visszaesés. Anikó jelenleg a tartalomgyártok legsikeresebb 0,71 százalékába tartozik, ami elképesztő eredmény. Ráadásul épp egy újabb növekedési hullámon ülünk. Ez jórészt a befektetett munkának köszönhető, de annak is, hogy Anikó folyamatosan feszegeti a saját határait, vagyis egyre bátrabb, egyre többet mutat" – tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről