Itt a döntés Madonna turnéjáról

Tom Ford - Front Row & Backstage - September 2022 New York Fashion Week: The Shows GettyImageRank3 arts culture and entertainment Vertical FASHION
NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 14: Madonna and Lourdes Leon attend the Tom Ford fashion show during September 2022 New York Fashion Week: The Shows at Skylight on Vesey on September 14, 2022 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images for NYFW: The Shows /AFP (Photo by Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az énekesnő milliókat bukik - persze dollárban.
Vágólapra másolva!

Már több mint két hete szállították életveszélyes állapotban kórházba a 64 éves Madonnát, aki egy súlyos bakteriális fertőzés következtében majdnem meghalt. Az énekesnőre New York-i otthonában találtak rá eszméletlen állapotban, onnan az intenzív osztályra került, ahol azonnal intubálni kellett. Családja és menedzsere sokáig nem adott ki információt az állapotáról, most azonban friss fotókon látható a lábadozó popsztár - itt meg is nézheti.

Madonna és lánya, Lourdes Leon Forrás: Getty Images via AFP/2022

Madonna most először szólalt meg kórházi kezelése óta, és bejelentette rajongóinak, hogy meghozta azt a nehéz döntést, hogy októberig elhalasztja turnéját. A rajongóknak írt hétfői üzenetében Madonna így fogalmaz: "Az első gondolatom, amikor felébredtem a kórházban, a gyermekeim voltak. A második gondolatom az volt, hogy nem akarok csalódást okozni senkinek, aki jegyet vett a turnémra... Nem akartam cserbenhagyni azokat az embereket sem, akik az elmúlt hónapokban fáradhatatlanul dolgoztak velem a műsoromon. Utálok csalódást okozni bárkinek is".

Az énekesnő mostantól az egészségére és a gyógyulására koncentrál, emiatt a Celebration turné július 15-i kezdési időpontját októberre halasztotta - és Európában indít, ha addig teljesen felépül. Persze fő az egészség, de Madonna dollármilliókat bukik ezzel, itt a lefújt koncertek listája: