Így őrjöngött egy szépségversenyen Shane Tusup

Shane Tusup
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban mi is írtunk, idén a Tisza-tó partján rendezték meg a Magyarok Világszépe szépségversenyt, mely a hétvégén zajlott a Ring-a-tó Fest keretein belül megrendezett gálán. A Fásy Ádám nevéhez fűzödö szépségkirálynő-választás versenyzői között felbukkant Shane Tusup új barátnője, Nagy Viktória Zoé is, így az úszóedző természetesen elkísérte őt a nívós eseményre. Tusup végül ott sem bírt magával és jelenetet rendezett, amikor kiderült, hogy nem barátnője nyerte meg a szépségversenyt.
Vágólapra másolva!

A Magyarország Világszépe döntős lányai közül végül a 21 éves Nánási Dorottya fejére került a korona, így ő képviselheti hazánkat a Miss Intercontinental világversenyen. A kivételesen szabadtéren megrendezésre kerülő gálán olyan előadók szórakoztatták az érdeklődőket, mint Nótár Mary, Varga Viktor, Vásáry André, Tolvai Reni vagy Oláh Gergő.

A közönség soraiban azonban felbukkant Shane Tusup is, aki fitneszmodell barátnőjének drukkolt, aki többszáz lány közül került be a döntőbe. A beszámolók szerint az edző végig nagyon izgult, hangosan szurkolt Nagy Viktória Zoénak, de a modell végül nem nyert semmit. Ezen Tusup annyira felháborodott, hogy gúnyos megjegyzéseket tett a versenyre, a győztesre és a jelenlévő fotósoknak azt is megtiltotta, hogy közös fotót készítsenek róla és barátnőjéről - írja a Blikk.

Shane Tusup és új barátnője, Nagy Viktória Zoé Forrás: Instagram