Hozzávágta a súlyos mikrofont egy rajongóhoz a botrányhős rapper, Cardi B

Cardi B két nap alatt két mikrofont hajított be a tömegbe
Vágólapra másolva!
Lefröcskölték valamilyen itallal, ettől lett ideges. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk nemrég, Bebe Rexhát eltalálta egy színpadra dobott mobiltelefon, az énekesnőnek az arca sérült - videón látható, hogy kínjában térdre rogy. A 33 éves énekesnőt le kellett kísérni a színpadról, és három öltéssel kellett összevarrni a sebét. Erről videót itt lehet megnézni.

Néhány nappal később Ava Maxot egy koncertlátogató pofon vágta, akinek sikerült feljutnia a színpadra, mielőtt a biztonságiak meg tudták volna állítani - a sztárnak a szeme sérült meg. Pink koncertjein is feldobáltak mindenféle dolgot a színpadra, erre reagált Adele. "Észrevettétek, hogy az emberek mostanában elfelejtik a kib.szott show etikettet és mindenféle sz.rt dobálnak a színpadra? Ez egy kib.szott figyelmeztetés:ha meg merészelsz dobni bármivel, én kib.szottul megöllek" - mondta az Instagramon.

A fröcskölés pillanata
Cardi B két nap alatt két mikrofont hajított be a tömegbe Twitter
Repül a mikrofon

Ezúttal Cardi B-nek gyűlt meg a baja egy fegyelmezetlen koncertlátogatóval: valaki szombaton, a Las Vegas-i fellépése közben italával dobálta meg a rappert, ezzel ő lett a legújabb előadó, akit a színpadon dobáltak meg egy tárggyal. A New York-i születésű énekesnő éppen a "Bodak Yellow" című számát adta elő, amikor ráfröccsent valamilyen ital. A rapper előbb megdöbbent majd erősen bedobta a mikrofont a közönségbe, a fröcskölő felé.

A biztonságiak gyorsan közbeléptek, miközben Cardi B a színpadról kiabált. Eztán a mikrofont visszaadták neki, és folytatta a műsorát. Azt egyelőre nem tudni, hogy emeltek-e vádat a koncertlátogató ellen. Előző este is dobálózott Cardi B: a rapper egy TikTok-videó szerint a Drai's nightclubban megdobta a DJ-t mikrofonnal, miután folyamatosan megszakították az előadása közben.

A videóért lapozzon!