Egy évvel a drogos teaszeánsz után kitálalt Béres Anett

VV Anett, Béres Anett
Vágólapra másolva!
Kemény év áll a teaszeánszozó Anett mögött, aki a nehezén már túl van, és levonta a szükséges konzekvenciákat - írta a Ripost. 
Vágólapra másolva!

A volt villalakó, Béres Anett szó szerint kétszer ünnepelte a születésnapját: egyrészt a tényleges világrajövetele napját és az újjászületéséét is - írta a lap. Ugyanis Anett a minap ülte egy éves évfordulóját annak a teaszeánsznak, amit élete végéig emlegetni fog. Az átélt borzalmakról az Origo is több cikkben írt, amikor tavaly az egyik barátnőjével, Sáfrány Emesével egy ayahuasca szertartáson vett részt, mely majdnem végzetesen sikerült.

Tanult a hibájából

Anett elmesélte, hogyan birkózott meg az átélt borzalmakkal, és ami még fontosabb: mit tanult belőlük. "Nehéz éven vagyok túl. Nem is kifejezés ez. Az egész olyan, mintha tegnap történt volna. A munkamániás lányból egy másik ember lettem: három munkahelyem volt a balesetem előtt, és imádtam a munkám,

Ha most belegondolok, nem tudtam örülni az életemben az apró dolgoknak annak előtte, sőt, depis voltam, ha valami kisebb rossz dolog ért. Azt hiszem, ma már sokkal jobban tudok fókuszálni a jóra, mint előtte" - mondta végtelen nyugalommal a horrorsztorija utáni érzéseirőt Anett, aki talán nyár végén visszatérhet a munkába.

Megerősödött a kapcsolata a szüleivel

Anett azt mondja, megváltozott az egész élete, és tudja, hogy ha lehetősége lenne, visszaforgatná az idő kerekét, és meg nem történté tenné az eseményeket.

Ám mégis, miután nem lehet, próbálom megtalálni benne azt, ami mégiscsak utólag is jó benne: például édesanyáméknál megint kicsit kislánynak érezhettem magam.

S bár mindig jó volt a kapcsolatunk, most talán még erősebb lett az állapotom miatt- mondta Anett, aki több hónapnyi rehabilitáción és műtétek sorozatán vett részt az egy év során.

Majdnem tolószékbe került

A korházban ébredtem rá, hihetetlen dolog, hogy élek. Rengetegen aggódtak értem, többszáz levelet kaptam, üzenetek hadát, mindenki elmesélte a történetét nekem. A barátok, a család sokat segítettek a felépülésben, mind fizikálisan, mint lelkiekben is" – mondta tovább az egykori valóságshow-szereplő, aki hozzátette, hogy azt is elismeri, a balesete egy valamiben nagyon jót tett a lelkének.

„Le tudtam zárni a régi életem, új fejezetet nyitottam" – zárta végezetül titokzatosan Anett, aki továbbra is rengeteg kezelésre jár, hiszen a gerince még sokáig fájni fog.